(H-P 9:00-17:00)

Wellness akciók - hírlevél - nyereményjáték

Játsszon velünk, válaszoljon egyetlen kérdésünkre, és nyerje meg a két fős, két éjszakás kényeztető wellness hétvégét!

Szívesen eltöltene egy hétvégét valamelyik belföldi szállodában? Ha a szerencse Ön mellé szegődik, még fizetnie sem kell érte! Legyen Ön a szerencsés és nyerje meg a pihenését! Nem kell mást tennie a nyerési lehetőségért, csak adja meg a helyes választ!

? Hány erkélyes szobával rendelkezik az AquaTherm Hotel?

tizenöt

huszonkettő

huszonhét

Nyereményjáték feliratkozás

AquaTherm Hotel
Nyerjen wellness pihenést a hónap szállodájába!

Kapcsolódjon ki családias környezetben a zalakarosi AquaTherm Hotel-ben! A szálloda a híres zalakarosi gyógyfürdőtől 300 méterre található. Békés környezetével ideális pihenőhely az egész családnak.

Az ajándékutalvány tartalma 2 fő részére

Az ajándékutalvány tartalma 2 fő részére
Beváltható Zalakaroson, az AquaTherm Hotel szállodában
3nap/2 éjszaka szállás 2fő részére kétágyas szobában
Félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és háromfogásos választható menüvacsora)
Wellness-Oázis használata (feszített víztükrű masszázsmedence, finn szauna, infraszauna, só-és aromaterápiás gőzfürdő, dézsás élményzuhany)
10% kedvezmény a Zalakarosi Fürdő jegyáraiból
Ajándék: 15% kedvezményre feljogosító, szállodánkban beváltható masszázskupon
Minimum 10 % kedvezmény a Zobori Kaladozoo/ kalandpark belépőjegyeiből a szálloda recepcióján
Ajándék programajánló füzet érkezéskor a recepción
Vezeték nélküli internet használata a szobában
Az ajándékutalvány felhasználható: 2017. 12.31.-ig előre egyeztetett időpontban, a kiemelt időszakok és iskolai szünidők kivételével.

Részvételi szabályzat

A nyereményjáték 2017. augusztus 1. 00:00 órától 2017. szeptember 1. 00:00 óráig tart. A sorsolás időpontja 2017. szeptember 1. 12:00. A nyereményjátékon minden feliratkozó - természetes személy - részt vehet (egy személy egy e-mail címmel). A nyereményjátékra való feliratkozással a játékos hozzájárul, hogy a www.wellnessakcio.hu portáltól rendszeres, időszakos hírlevelet kapjon, amelyről bármikor leiratkozhat. A nyertest a nyereményjáték szervezője a játékra feliratkozókat tartalmazó beérkezett adatbázisból, véletlen szám generálása útján sorsolja ki. A nyertest e-mailben értesítjük. A nyeremény átvételének határideje a sorsolást követő 30. naptári nap (2017. október 1.).
A nyeremény beváltásának határideje a nyereményként kisorsolt ajándékutalvány érvényességi ideje (2017. december 31. ). A nyereményjátékkal kapcsolatban jogi út kizárva. A nyertes hozzájárul a neve közléséhez a www.wellnessakcio.hu portálon.

2017. júliusi
Nyereményjátékunk szerencsés nyertese:
Takács-Tóth Annamari

Nyereménye: 1 db két fős, 2 éjszakás ajándékutalvány a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness **** szállodába

 

Kihagyhatatlan wellness akciók belföldi pihenéséhez