(H-P 9:00-17:00)

Wellness akciók - hírlevél - nyereményjáték

Játsszon velünk, válaszoljon egyetlen kérdésünkre, és nyerje meg a két fős, két éjszakás kényeztető wellness hétvégét!

Szívesen eltöltene egy hétvégét valamelyik belföldi szállodában? Ha a szerencse Ön mellé szegődik, még fizetnie sem kell érte! Legyen Ön a szerencsés és nyerje meg a pihenését! Nem kell mást tennie a nyerési lehetőségért, csak adja meg a helyes választ!

? Hány salakos teniszpályával rendelkezik a Hotel Szieszta?

kettő

hat

három

Nyereményjáték feliratkozás

Hotel Szieszta
Nyerjen wellness pihenést a hónap szállodájába!

A Hotel Szieszta Sopron város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján a városközponttól 15 percnyi távolságra egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll.

Az ajándékutalvány tartalma 2 fő részére

Az ajándékutalvány tartalma 2 fő részére
Beváltható sopronban, a Hotel Szieszta szállodában
3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére standard szobában
Svédasztalos reggeli és vacsora (a vacsora típusa a házban tartózkodó vendéglétszám függvénye: svédasztalos vagy háromfogásos vacsora, italt nem tartalmaz.)
A szálloda wellness-szigetének használata (beltéri medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, fitneszterem)
Korlátlan belépő a közeli Lövér uszodába, nyáron a strandra, a Fertő-tóra, valamint a Tómalom fürdőre.
Idegenforgalmi adó
Parkolás
Áfa
Felhasználható: 2017.12.22-ig a szállodával előre egyeztetett időpontban, szabad kapacitás függvényében, kiemelt és ünnepi időszakok kivételével. Az utalvány készpénzre nem váltható. Foglaláskor kérjük, hivatkozzon az utalvány sorszámára. Érkezéskor kérjük az eredeti utalványt a Recepción leadni!

Részvételi szabályzat

A nyereményjáték 2017. március 1. 00:00 órától 2017. április 1. 00:00 óráig tart. A sorsolás időpontja 2017. április 1. 12:00. A nyereményjátékon minden feliratkozó - természetes személy - részt vehet (egy személy egy e-mail címmel). A nyereményjátékra való feliratkozással a játékos hozzájárul, hogy a www.wellnessakcio.hu portáltól rendszeres, időszakos hírlevelet kapjon, amelyről bármikor leiratkozhat. A nyertest a nyereményjáték szervezője a játékra feliratkozókat tartalmazó beérkezett adatbázisból, véletlen szám generálása útján sorsolja ki. A nyertest e-mailben értesítjük. A nyeremény átvételének határideje a sorsolást követő 30. naptári nap (2017. május 1.).
A nyeremény beváltásának határideje a nyereményként kisorsolt ajándékutalvány érvényességi ideje (2017. december 22. ). A nyereményjátékkal kapcsolatban jogi út kizárva. A nyertes hozzájárul a neve közléséhez a www.wellnessakcio.hu portálon.

2017. februári
Nyereményjátékunk szerencsés nyertese:
Petrovics-Detvai Dorina

Nyereménye: 1 db két fős, 2 éjszakás ajándékutalvány a büki Hotel Piroska Bük **** szállodába