(H-P 9:00-17:00)

Kehida Family Resort

A Kehida Family Resortegy apró falucskában, Kehidakustányban található. A település híres gyógy- és termálfürdőjéről. Így nem kell aggódni az időjárás miatt sem. Sőt a Kehida Termál Fürdő kültéri termál medencéjében, akár esőben, hóesésben is lehet úszkálni. A 2010-ben épült exkluzív szálloda közvetlenül a Kehida Termálfürdő mellett helyezkedik el.

Kehida Family Resort - Kehidakustány

Ha pedig kirándulást szervezünk, akkor számos lehetőség közül választhatunk. Keszthely, Hévíz, Zalakaros, Zalaszabar csupán pár km-re található, ahol kastélyokat, múzeumokat, műemlékeket, a Hévízi gyógytavat és a Kis - Balaton csodálatos táját tekinthetjük meg.

Kehida Family Resort - Kehidakustány

Számunkra fontos a család kényelme és pihenése ezért mi minden vendégre gondolunk. Szállodánkban megtalálható saját wellness központ szaunákkal, baba és gyermekbarát szolgáltatások és MóKaland játszóházunk is, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató kikapcsolódást nyújt.

A kényelmetek érdekében pedig az esti pihenéshez HATALMAS családi szobáinkkal várunk Benneteket.Bővebb információk: Kehida Family Resort - Kehidakustány