(H-P 9:00-17:00)

Hunor Hotel és Étterem

A hely ahová Vendégként érkezik és Barátként távozik.

A Hunor Hotel és Étterem Vásárosnaményban, a Bereg kapujában várja Kedves Vendégeit. Szállodánk a város szívében, mégis csendes, nyugodt parkövezetben található.

Hotelünk egészén végigvonul a vadászat és a természet szeretetének szellemisége. Standard szobáink természetes anyagok felhasználásával, de modern stílusban kerültek kialakításra és csak rejtve fedezhetőek fel bennük a vadászjegyek.

Superior szobáink, illetve lakosztályaink egyedi kialakításúak, melyek mindegyike egy fantázia névvel rendelkezik, ami visszaköszön azok hangulatán és berendezésén egyaránt, teljesen autentikus közeget teremtve a hozzánk látogatók számára.

Hunor Hotel és Étterem Vásárosnamény

A’la carte éttermünk 120 fő befogadására alkalmas. A magyar konyha ízei mellett tájjellegű és különleges vadételekkel várjuk Vendégeinket!

Bárunkban lehetőség nyílik a térség pálinkáinak megkóstolására.

Hunor Hotel és Étterem Vásárosnamény

Wellness részlegünkben úszómedencével, jacuzzival, gyermekmedencével és szaunavilággal várjuk a pihenni, relaxálni vágyókat.

Hotelünkben állandó vadászati kiállítás működik, mely interaktív módon hang- és képanyagok segítségével mutatja be négy kontinens vadásztrófeáit. A kiállítás célja a vadászat szellemiségének és a természet szeretetének, távoli tájak élővilágának bemutatása.

Hunor Hotel és Étterem Vásárosnamény

Vásárosnamény, mely három folyó városa kiváló úti cél az aktív pihenést kedvelők számára. A hozzánk látogatóknak lehetőség nyílik egy, illetve félnapos kirándulások keretében megtekinteni a térség nevezetességeit, vagy bebarangolni a környék túraútvonalait.

A vízi sportok és a kerékpározás szerelmeseinek kiemelten ajánljuk, hogy látogassanak el településünkre, mely számos alternatívát kínál számukra. Egy kellemes áttúrázott nap után városunk termál és gyógyfürdőjében lazíthatnak a hozzánk látogatók. A nap végén egy finom vacsora és a térség pálinkáinak megkóstolása után a Tisza-part pezsgő éjszakai élettel várja a szórakozni vágyókat.

Látogasson el hozzánk és fedezze fel a beregi térség rejtett szépségeit.
A szálloda további csomagajánlatainak megtekintése