(H-P 9:00-17:00)

Hotel Szieszta

A 266 szobás szálloda egy ősparkban, a klimatikus gyógyhelyminősítéssel rendelkező Lővérek erdeiben található, a történelmi belvárostól 15 percnyi sétára. Az alpesi klíma és az ózondús levegő kiváló felüdülést nyújt. Az aktív kikapcsolódásra vágyókat segway- és biciklikölcsönző, tenisz klub és a szálloda parkjából nyíló erdei túraútvonal és futópálya várja. Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a természet szerelmesei kerékpárral, gyalogosan, vagy akár segway-vel.

Hotel Szieszta - Sopron

Szállóvendégeink részére szombatonként térítésmentes erdei sétát szervezünk ahol túravezetőnk bemutatja a város zöld oldalát és annak valamennyi látványos értékét. Az ismeretterjesztő erdei túránk minden korosztály számára tartogat érdekességeket.

A gyermekes családokat a hotelben játszószoba a parkban játszótér várja. Mindezek mellett biliárdasztalok, csocsó, pingpong, kerti sakk és lengőteke is szolgálja a kikapcsolódást.

Hotel Szieszta - Sopron

Sopron és környéke gazdag programkínálatában és látványosságaiban mindenki talál kedvére valót korosztálytól, és érdeklődési körtől függetlenül.
A Tavaszi Napok, a Kékfrankos Fesztivál, a VOLT Fesztivál, az Ünnepi Hetek, vagy a Szüreti Napok csak néhány kedvcsináló az egész éves kínálatból.
A közeli Fertődön találjuk az ország legnagyobb barokk-rokokó kastélyát, melyet az Eszterházy család építtetett. A Fertőrákosi Kőfejtő népszerű kirándulóhely a Barlangszínház változatos programokat ajánl a kultúra szerelmeseinek, Nagycenken és Fertőszéplakon megcsodálható a régió fejlődését az elmúlt évszázadokban meghatározó Széchenyi család kastélya.
Érdemes végig látogatni a néhány kilométerre, a határ túloldalán lévő lenyűgöző várkastélyokat, mint a kismartoni Esterházy-kastély, Léka, Fraknó, vagy Borostyánkő.

Hotel Szieszta - Sopron

A kerékpárosok számára a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Neusiedler See-Seewinkel Nationalpark a Fertő tó és Sopron körül kiépült kerékpárutak rendszere lehetőséget kínál a térség bejárására. A Fertő–Hanság Nemzeti Park egyike Magyarország nemzeti parkjainak. Elődje a Fertő-tó Nemzeti Park volt, mely 1991-ben jött létre a Fertő-tó Tájvédelmi Körzet átszervezésével, mai nevét pedig 1994-ben kapta, amikor hozzácsatolták a Hanság Tájvédelmi Körzetet. A Fertő-táj nemzetközi elismertségét bizonyítja, hogy 1979-ben bioszféra rezervátummá nyilvánították, 1989-től pedig a Ramsari Egyezmény nemzetközi jelentőségű vadvizei között is számon tartják.

A Hotel Szieszta kitűnő kiinduló pontja a kirándulásoknak, Bécs és Pozsony is elérhető távolságra található. A szállodából induló egynapos buszos kirándulások is a környék megismerését szolgálják.

Tökéletes kikapcsolódásra vágyik? Irány a soproni Hotel Szieszta! Történelem, kultúra, fesztiválok és természet egy helyen! Nyáron háromféle strandbelépővel, grillpartival és élőzenével is várjukBővebb információk: Hotel Szieszta - Sopron