(H-P 9:00-17:00)

Hotel Piroska Bük

HOTEL PIROSKA****BÜK Spa&Wellness

A négycsillagos wellness-szálloda Nyugat-Magyarország szívében, 27 km-re a magyar-osztrák határtól, Bük városban, az ország második legnagyobb fürdőjétől, a Büki Gyógy- és Élménycentrumtól pár percre helyezkedik el.

Hotel Piroska Bük**** - Bük

A hangulatos épületkomplexumban 92 szoba, 210 férőhellyel, 2 színvonalas étterem, saját, 4 medencével rendelkező élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, sokszínű wellness- és programkínálat garantálja az idelátogatók felhőtlen pihenését és szórakozását, mindezt másfél hektárnyi területen.

A kezdetektől családi tulajdonú szálloda kiemelt hangsúlyt fektet a kisgyermekkel érkezők és párok legmagasabb szintű kiszolgálására. Ennek érdekében, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egy- és kétlégterű családi szobák, nagyméretű pótágyazható szobák is kialakításra kerültek, amik minden igényt kielégítenek.

Hotel Piroska Bük**** - Bük

A szálloda éttermei a magyar és nemzetközi gasztronómiára fókuszálnak, helyi termelőktől származó alapanyagokra építve. A saját fűszerkert, gyümölcsös, mind a helyi ízek étlapra történő visszaforgatását célozzák meg, így a Vendégek nem csak egy emlékkel gazdagodnak, hanem a szállodát körülvevő levegőt, földet, tápanyagokat is el tudják raktározni

A szálloda saját wellness-részlege a feng shui alapelvei szerint került kialakításra, belső burkolata megidézi a mesebeli sárkány pikkelyeit, az arra fogékonyak, az épület minden apró zugában találhatnak valamilyen meglepetést

A gyermekesek részére külön családi pihenőrész, valamint gyermekpancsoló érhető el, a felnőttek pedig az élménymedencében, vagy a kültéri jacuzziban áztathatják megfáradt tagjaikat.

Hotel Piroska Bük**** - Bük

A szállodától 5 percre található a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, mely minden korosztálynak felhőtlen kikapcsolódást nyújt.

A Hotel Piroska az aktív kikapcsolódásra vágyókat is kalandra hívja! A nordic walking, a kerékpározás, a túrázás szerelmesei kiváló kiindulópontnak használhatják a szállodát, melyben a szükséges eszközök akár bérelhetőek is.

Próbálja ki a büki termálvíz gyógyító erejét, élvezze a tradicionális magyar konyha ízeit és „fürdőzzön” a Hotel Piroska vendégszeretetében.
A szálloda további csomagajánlatainak megtekintése