Hotel Azúr

Luxus a Balatonnál

2004-es nyitása óta a Balaton régió egyik legnépszerűbb szálláshelyévé vált a siófoki Hotel Azúr**** Wellness és Konferencia Szálloda, mely 7. születésnapján új, exkluzív szárnnyal bővül. A Hotel Azúr Prémium**** névre keresztelt, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, közvetlen vízparton található szállodai épületben 49 szobaegység áll a vendégek rendelkezésére, melyből 22 kétágyas, 24 db balatoni panorámával rendelkező junior suite, 3 jacuzzival és szaunával felszerelt lakosztály.

Luxus a Balatonnál

A Prémium szárny szolgáltatásai közül egyik legmeghatározóbb az 1800 m2 alapterületen található wellness központ. Úszó- és élménymedencék mellett exkluzív szaunapark, 3 különböző hőmérsékletű finn szaunával, infra szaunával, gőz-, illat-, jégkamrával, zuhanytemplommal, és balatoni panorámás rönkszaunával szolgálja a vendégek felüdülését és kikapcsolódást.

Hotel Azúr Prémium szoba

A Hotel Azúr Prémium spa kezelései az ősi elemek ötvözésével újjávarázsolják és megfiatalítják a mindennapi rohanásban megfáradt testet. Tűz, Ősi vizek, Levegő, Varázslatos Föld és Zöld arany ihlette, különleges élményt nyújtó szolgáltatások révén vendégek testileg és lelkileg is tökéletesen újjászületnek.


Wellness központ különlegessége az AlfaSzféra, mely egy többdimenziós élményszoba, ahol a hangok, fények, melegség, és mozdulatok sajátos harmóniájával egyedülálló tudatállapotba kerülhetnek a vendégek. A program alatt csökken a stressz szint, aktivizálódnak a belső erőtartalékok és beindul a szervezet természetes öngyógyító folyamata.

A szálloda 70 fős Opus étterme felejthetetlen élményeket kínál a gasztronómia szerelmeseinek. A büféasztalos reggeli standard kínálata olyan ínyencségeket tartalmaz, mint a házilag füstölt balatoni halak, vagy a bio sarok helyi lekvár, méz, biokrém és primőr zöldség kínálattal. A reggeli meleg ételei étlapról választhatóak, és az egyéni igények szerint a látványkonyhában készülnek el.

Luxus a Balatonnál

A vacsorák alkalmával friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5 fogásos menüsorok fogyaszthatóak, melyekhez az étterem személyzete a Petrus borbárból kitűnő hazai és külföldi borok ajánl. Az Opus étterem különlegessége a látványkonyhában található úgynevezett „ chef table”. Gasztronómia iránt érdeklődő vendégeket chef beinvitálja saját territóriumába, ahol a rendelkezésre álló friss alapanyagokból a vendégekkel konzultálva, az igényeik szerint készülnek el a mesteri fogások.




A szálloda csomagajánlatainak megtekintése