(H-P 9:00-17:00)

Hotel Corvus Aqua

Feltöltődés távol a város zajától – aki e pár szóban szeretné kifejezni vágyait a nyaralását illetően, annak Gyopárosfürdő igazi paradicsom. Itt minden megtalálható a teljes kikapcsolódáshoz, az igazi feltöltődéshez. A Gyopárosi Tó partján található szálloda érintetlen idilli természeti környezetben, a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépítve kínálja pihentető szolgáltatásait.

Hotel Corvus Aqua szálloda - Gyopárosfürdő

2007-2017
Idén 10. születésnapját ünnepli a szálloda. Az elmúlt években többféle fejlesztés, újítás történt a hotelben, mely mind a Vendégek kényelmét növelte. A következő évekre is meg vannak már a tervek és a legnagyobb átalakulás is most következik.
A jubileumi évben minden hónapban egy-egy különleges hétvégét szerveztek a Vendégek részére, amikor is a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálja az igényeihez legjobban illő kikapcsolódást.
Ünnepeljen a Hotel Corvus Aqua-val Ön is, idén minden szállóvendég ajándéka egy egyedi recept alapján készülő cupcake sütemény!

Hotel Corvus Aqua szálloda - Gyopárosfürdő

Négycsillagos volta csak növeli azt az élményt, mely akkor vár ránk, ha kikapcsolódásként, hétvégi pihenés gyanánt úgy döntünk, hogy itt ütjük el az időt. Barátságos környezet, meleg színek együttese és a természethez való közelség az, mely várja a látogatókat és mely összetevők garantálják azt, hogy az egyszeri alkalom idővel többszöri alkalommá válik.

Szoba a Hotel Corvus Aqua szállodában

Mindeközben a szomszédos fürdő tulajdonságait is illő megjegyezni. Vízi elemekkel tarkított élménymedencék várják a Piciket és Nagyokat egyaránt (a teljesség igénye nélkül nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír). Az élményfürdő mellett a Szaunaparkról se feledkezzünk meg, ahol hat fajtáját lehet a szaunázásnak kipróbálni, biztosítva a változatosságot. A gyógyfürdő pedig a gyors rehabilitációt garantálja a testi-szellemi megújulásra vágyóknak. Korosztálytól függően mindenki megtalálja a magának való kikapcsolódási pontot: gyermekektől kezdve (a 6 év alattiak egy dekoratívan kialakított, igazi vizuális élményt nyújtó medencében játszhatnak) egészen a legidősebb korosztályig (fedett termálmedence is van, ami gyógytornák tartásának is megannyiszor helyet ad) mindenkinek adott a lehetőség, hogy nyugodalmas körülmények között feledkezzen meg a hétköznapi problémákról.

Gyopárosfürdő Gyógy-. Park- és Élményfürdő

Gyermekek és Szüleik egyik kedvence programja, a tavon történő vízibiciklizés, csónakázás sem hiányozhat a napi programokból.

Megkoronázva a fürdőzéssel és szaunázással telt napot, érdemes megvacsorázni, amire a Hotel Corvus Aqua Mediterrán Étterme és Grill Terasza a tökéletes megoldás. Kéthavonta borvacsorákkal, hétvégi nyári estéken a grillvacsorákkal, a teljesség igényével készült a’la carte étlappal és büfékínálattal várják az éhes vendégeket!

Gyopárosfürdő Gyógy-. Park- és Élményfürdő

A környezet csodálatos, a szépséges tó a nádassal, vadkacsák tömkelegével, a tündérrózsák között megbúvó halacskákkal és békákkal. Szemben a szemet gyönyörködtető erdő, kiránduló ösvényeivel, pihenőivel csodálatos díszítést ad. Egy késő esti nyári sétánál szebb dolog nincs is, mint gyönyörködni a tóban tükröződő naplementében, hallgatni a madárcsicsergést, a tücsök hegedülését és figyelni , ahogyan a természet lassan-lassan nyugovóra tér.
A szálloda csomagajánlatainak megtekintése