(H-P 9:00-17:00)

Évindító disznóságok „Dunán innen - Tiszán túl”

A decemberről sokunknak nem csak a karácsony vagy a szilveszter éjjel jut eszünkbe, hanem egy disznóvágás és a toros ételek. Az elmúlt években szinte divattá vált, hogy ezt a hagyományőrző programot a falusi házaktól egészen a vidéki wellness szállodákig viszik, egyedülálló hangulatot és kulináris élményt teremtve az aktív pihenésre vágyóknak. Ez a népszerű tradíció mára több hazai hotelben is elérhetővé vált, így gyakran találkozhatunk az év utolsó, netán az esztendő első hónapjaiban disznótoros hétvége akciókkal. Szívesen kipróbálná ezt a különleges lehetőséget? Kezdje a 2017-es évet egy magyaros gasztrokalanddal!

Disznótoros hétvégék wellness fűszerrel:

Egy csokorba gyűjtöttük TOP 5 wellness ajánlatunkat, ahol a véres és májas hurka, a fűszeres kolbászok, a toros ételek és a káposztás fogások vannak terítéken. Kiemelt csomagjaink magával ragadó hangulatot, fantasztikus élményt, ínyencségeket kínálnak, forró wellness szolgáltatásokkal fűszerezve.

1. Disznótor a Tisza-tónál

A mesebeli Tisza-tónál január utolsó hétvégéjén várják "pálinkás jó reggelt"-tel a hamisítatlan vidéki programra vágyó vendégeket. Utazzon el 3 napra Tiszafüredre, ahol részese lehet a disznóvágásnak, kiveheti a részét a munkából, versenyre kelhet a kolbásztöltő programon, ráadásul egész nap a friss finomságokat is végigkóstolhatja. A szombati program már reggel 6 órakor cigányzenés ébresztővel kezdődik, napközben pedig a szálloda wellness részlegén pihenhetik ki a munka fáradalmait.

2. Gyopárosfürdői disznótoros hétvége

Az idilli Gyopárosi-tó partján már az ízelítőtől összefut a nyál a szánkban: hagymás vér, tepertő, orjaleves, toros káposzta, sült pecsenye, sült hurka-kolbász és házi rétes mind a disznótoros hétvége kínálatában szerepel. Legyen részese egy igazi alföldi disznóvágásnak, a munka gyümölcsét pedig koronázza meg egy gyógyfürdős csobbanással. Január 27-29. között irány Orosháza és a Hotel Corvus Aqua!

3. Disznóságok a Fried Birtokon

Tolna megye különleges hangulatú kastélyában január 21-én délután kezdődik a disznótoros program! A Fried Birtok Panoráma Borteraszán titkos simontornyai fogásokkal, kóstolócsomagokkal, saját pálinkával és borokkal várják Önt és családját.

4. Gourmet wellness kaland Tihanyban

Az Echo Residence Hotelben szerencsét hoz a péntek 13! Január 13-15. között egy ínyenc wellness hétvégével kedveskednek a téli Tihany szerelmeseinek. Töltsön el 3 napot a Balatonnál, ahol disznótoros menüsorral, kiváló borokkal frissülhet fel 2017 elején. A teljes kikapcsolódásról pedig a szálloda wellness részlege gondoskodik.

5. Disznótoros mulatság Gyulán

Dél-Alföld egyik gyöngyszemében, Gyula városában február első hétvégéjén változatos disznótoros programra invitálja Önt és családját a Komló Hotel. A 2016-ban újjászületett szálloda patinás környezetben, bőséges étel- és italkínálattal, élőzenés vacsorával készül a disznóvágással egybekötött wellness mulatságra.

További érdekességek