(H-P 9:00-17:00)

TOP 10 budapesti strand, árakkal

A belépőjegy árak alapján, rangsorban láthatóak, hogy 2017-ben milyen árakon, milyen szolgáltatásokat kaphatunk a budapesti strandokon.

1. Budai Csillaghegyi strandfürdő 1.000 Ft -os napijegyével úszómedencét, gyerek-, és felnőtt strandmedencét próbálhatunk ki, csodás fákkal övezett környezetben.

2. Óbudai Pünkösdfürdőben szinte a fenti duplájáért, 1.900 Ft-ért strandolhatunk. Gyermek-, élmény-, és strand medence várja a fürdőzőket. Szauna és értékmegőrzési lehetőség is kínálkozik ha emellett a fürdő mellett döntünk.

3. Nyéki Imre Uszoda jelenlegi információk szerint felújítás zajlik a fürdőn, így csak a két külső úszómedence használható, 2.000 Ft-os napijegyért.

4. Csepeli Strandfürdő különbséget tesz a jegyárak között. Hétköznapokon 2.000 Ft-ért hétvégeken 2.200 Ft-ért válthatunk jegyet. Termál-, úszó-, élmény – és gyermekmedence nyújt felejthetetlen élményt a fürdőzőknek. A szauna felárral használható, melynek ára 500 Ft, a csúszdák pedig üzemen kívül vannak.

5. Páskál Gyógy- és Strandfürdő szintén eltérő árakkal dolgozik, ami a hétvégét (2.600 Ft) és a hétköznapot (2.400 Ft) illeti. Gyógy-, hideg és meleg vizes merülő medencével rendelkezik, továbbá az élménymedencékben vízi bárral is találkozhatnak a látogatók.

Strandoljunk! Strandoljunk!

6. Római Strandfürdő: a rangsor második felében már 2.400 Ft-ba kerül egy jegy, viszont számos medence és 5 féle csúszda szórakoztatja a strandolókat.

7. Palatinus Strandfürdő: 2.800 Ft hétköznapokon, hétvégeken pedig 3.200 Ft a strandolás. A megszokott szolgáltatásokon felül, hullámmedence, csúszdapark és lábteniszpálya is található.

8. Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda 4.900 Ft-ért kínálja a napijegyét. 15-18 medencében áztathatjuk magunkat, és további gyógykezeléseket is igényelhetünk felár ellenében.

9. A szecessziós Gellért Gyógyfürdő és Uszoda 5.300 Ft-tól értékesíti szolgáltatásait. Termálvíz, hullámmedence, pezsgőfürdők és aquafitnesz színesíti a kínálatot. Egyéb extra kezelések is szerepelnek a repertoárban, melynek további díjai vannak.

10. A ranglista csúcsán az Aquaworld Resort található. Szolgáltatásait 5.990 Ft-ért lehet igénybe venni, amiért 15 medencét és 11 csúszdát használhatunk.

 

Színesebbnél színesebb strandolási lehetőségekkel találkozhatunk, ahol csak a pénztárca szab határt.

További kellemes nyarat kívánunk kedves olvasóinknak!

 

Forrás: www.femina.hu

További érdekességek