(H-P 9:00-17:00)

Wellness Hotel Gyula ****+ - Gyula

5700 Gyula Part u. 5.

Gyula város első és egyetlen 4*superior szállodája! A Wellness Hotel Gyula hazánk egyik ékkövének, Gyulának a legújabb wellness szállodája. A Gyulai Várfürdő közvetlenül a hotel mellett terül el, így könnyedén, pár perc alatt megközelíthető.

GYULA VÁROS EGYETLEN 4*SUPERIOR SZÁLLODÁJA HIVATALOSAN! A Wellness Hotel Gyula, 68 légkondicionált szobával, 650 m2-es, kétszintes wellness központtal és 300 m2-es gyermek játszóházával vár minden kedves kikapcsolódni vágyó Vendéget! A szálloda Wellness Oázisában élményfürdővel, finn szaunával, gőz-, infra- és sókabinnal, merülőmedencével, fény- és színterápiával, masszázs szolgáltatásokkal várjuk az egészségtudatos életmód kedvelőit.A Wellness Hotel Gyula bemutatása

Gyula város első négycsillag superior minősítésű szállodája, a Wellness Hotel Gyula, 68 légkondicionált szobával, 650 négyzetméteres, kétszintes wellness központtal és 300 négyzetméteres gyermek játszóházával vár minden kedves kikapcsolódni vágyó Vendéget!

A szálloda wellness központjában élményfürdővel, finn szaunával, gőz-, infra- és só-kabinnal, merülőmedencével, aromafürdővel, fény- és színterápiával, fitnesz teremmel, masszázs és egyéb terápiás kezelésekkel, életmód tanácsadással és szépségfarmmal (kozmetika, fodrászat, pedikűr, manikűr) várjuk a harmonikus és egészségtudatos életmód kedvelőit.

Ezek mellett a’la carte étteremmel, büféétteremmel, konferenciaközponttal és rendezvénytermekkel, valamint gyönyörű panorámát nyújtó teraszokkal, mélygarázzsal, zárt parkolóval állunk vendégeink rendelkezésére, a természetes hangulatú Élővíz-Csatorna mellett, a Várfürdő szomszédságában.

Családbarát szállodaként gyermekekkel érkező vendégeinkre is gondolunk és az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk: egybenyitható szobák, gyermekjátszóház, gyermekmedence, gyermekmenü, animáció és gyermekfelügyelet.

Szobatípusok

Classic szoba


Classic típusú hangulatos tetőtéri szobáink alapterülete 21 négyzetméter. A szobákban egy babaágy vagy egy pótágy is elhelyezhető.
Szobakapacitás: maximum 2 felnőtt + 1 gyermek /1 felnőtt.

Bővebben

Superior szoba


Superior típusú szobáink 25 négyzetméteres, erkéllyel ellátott, tágas szobák, ahol egy pótágy és egy babaágy vagy akár 2 db pótágy is elfér. Kiváló választás a kisgyermekes családoknak. A nagygyermekes családos vendégeinknek részére összenyitható szobáinkat ajánljuk. A 6 db antiallergén superior szoba parkettázott és allergiamentes ágyneművel ellátott. Szobakapacitás: maximum 2 felnőtt + 2 gyermek/2 felnőtt.

Bővebben

Junior lakosztály


Junior lakosztályaink 50 négyzetméteres nagyméretű szobák egy nappalival és egy hálószobával. A szobában maximum 2 db pótágy és egy babaágy helyezhető el.
Szobakapacitás: 2 személy részére. +2 személy fér el, 2 pótágyon és/vagy 2 babaágyon.

Bővebben

Deluxe lakosztály


Deluxe lakosztályaink panoráma terasszal ellátott, rendkívül tágas, 70-80 négyzetméteres szobák egy nappalival és két hálószobával. A lakosztályban maximum 2 pótágy és 1 babaágy helyezhető el.
Szobakapacitás: 2 személy részére. +3 személy fér el, 3 pótágyon és/vagy 1 babaágyon.

Bővebben
Házirend:
Bejelentkezés: 15:00 órától
Kijelentkezés: 11:00 óráig
Idegenforgalmi adó: 18 éves kor felett fizetendő, 450 Ft/fő/éj
Parkolás: szálloda utcájában szállodai parkoló bérlettel 1.020 Ft/autó/éj, szálloda utcájában napi jeggyel 1.020 Ft/autó/éj, saját udvari parkoló: 1.500 Ft/autó/éj, kamerával megfigyelt mélygarázs 1.900 Ft/autó/éj

Általános előlegfizetési információk:
Jelen foglaló fizetési feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglaló fizetési feltételek vonatkoznak. A Wellness Hotel Gyula **** Superior szálloda 2016.01.01-2017.12.31-ig minden egyéni vendég foglalása esetén 50% foglalót kér a szálloda.
Foglaló fizetése:
- amennyiben 60 naptári napnál rövidebb időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 5 naptári napon belül fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére.
- amennyiben 60 – 180 naptári nap közötti időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 15 naptári napon belül fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére.
- amennyiben 180 naptári napon kívül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 30 naptári napon belül fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére.
Foglalót kizárólag készpénzben, banki átutalás, illetve rózsaszínű postai csekken történő feladás útján, valamint SZÉP kártyával (az 5 munkanapos átfutási idő miatta bizonylat e-mailben való elküldésével) tudjuk elfogadni. A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre. A foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé! A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét a foglalási számot, valamint a telefonos elérhetőséget. A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő!

Általános lemondási feltételek:
Lemondási-módosítási feltételek 2017.01.01-2017.06.02.; és 2017.09.01-2017.12.22. időszakban a kiemelt időszakok kivételével: 2017.04.12-19.; 2017.04.28-05.01.; 2017.06.02-05.; 2017.06.05-08.31, 2017.10.19-10.23.; 2017.11.01-05.; Téli szünet, Karácsony, Szilveszter. Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.
1-2 szoba foglalása esetén: Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 2 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül. Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek. Amennyiben a vendég az érkezés előtt 2 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.
3-5 szoba együttes foglalása esetén: Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 14 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül. Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek. Amennyiben a vendég az érkezés előtt 14 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.
Lemondási-módosítási feltételek a kiemelt időszakokban: 2017.04.12-19.; 2017.04.28-05.01.; 2017.06.02-05.; 2017.06.05-08.31, 2017.10.19-10.23.; 2017.11.01-05.; Téli szünet, Karácsony, Szilveszter. Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak. Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 20 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül. Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek. Amennyiben a vendég az érkezés előtt 20 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Hasznos információk gyermekes családok számára:
Gyermekfelügyelet, gyermekpancsoló, játszóház/animátor található a szállodában.
Gyermekbarát szolgáltatások: Animátor, Babaágy, Babafürdető kád, Babakocsi, Babysitter, Bili, Cumisüveg melegítő, Előke, Etetőszék, Gyerekjátékok, Gyerekülés kerékpárra, Gyermekágy, etetőszék, Gyermekevőeszköz, Gyermekfelügyelet, Játszószoba, Karúszó, úszógumi, Konnektorvédő dugó, Lázmérő, Pelenkázó, Rajz eszközök, Társasjátékok, Wc szűkítő.

Állatbarát szolgáltatások:
A szálloda nem fogad háziállatot.

A wellness részleg a szállodán belül található.

Medence információk:

A szállodában 4 db medence található. A medencék mérete: élménymedence: 112m3, gyermekmedence:9m3, pezsgőfürdő:8,55m3, merülő medence:4,25m3 A medencék hőfoka: élménymedence: 33C, gyermekmedence: 33C, pezsgőfürdő: 36C, merülő medence: 16C

Egyéb wellness szolgáltatások a hotelben:

A szálloda Wellness Oázis üvegfalai gyönyörű panorámát nyújtanak Gyula legszebb parkjára. Szolgáltatásaink közé tartozik a méregtelenítés szaunák, gőzkamra és masszázsok segítségével. Sókamránk légúti panaszokra és légúti tisztításra alkalmas. Vendégeink ellazulhatnak nyugtató relaxáló masszázsainkon és D vitamint szabadíthatnak fel szoláriumozásközben.
Amíg a felnőttek ellazulnak és kikapcsolódnak, addig gyermeküket biztonságban tudhatják a gyermekprogramjainkon és játszóházunkban. Amennyiben gyulai családi wellnessre vágynak a kicsiket a játékos gyermekmedence várja.
Wellness részlegünkben lévő szolgáltatások használata nem akadálymentesítettek a kerekesszékesek részére.

 • arc- és dekoltázsmasszázs
 • fedett pezsgőfürdő
 • finn szauna
 • frissítő masszázs
 • gőzkabin
 • gyermekmedence
 • hajápolás, fodrászat
 • hátmasszázs
 • infraszauna
 • kézápolás, manikűr
 • lábápolás, pedikűr
 • pezsgőfürdő
 • sókamra
 • talpmasszázs
 • testmasszázs
 • 24 órás portaszolgálat
 • Akadálymentesített
 • Allergiamentes szoba
 • Bár
 • Erkélyes szoba
 • Etetőszék
 • Étterem
 • Gyerekágy
 • Gyermek animáció
 • Gyermekfelügyelet
 • Internet a szobában
 • Jacuzzi
 • Játszószoba
 • Kozmetika
 • Légkondicionált közös helyiségek
 • Lift/felvonó
 • Medence
 • Mélygarázs
 • Minibár
 • Nem dohányzó szoba
 • Parkoló
 • Parkra néző szoba
 • Pótágy
 • Szauna
 • Széf
 • Telefon a szobában
 • Többnyelvű személyzet
 • Wellness részleg
 • Zárt parkoló
Bankkártyák
Eurocard
Maestro
Mastercard
Visa
Készpénz
Forint
Euro
Egyéb fizetőeszközök
Készpénz
OTP SZÉP Kártya
Bankkártya
MKB SZÉP Kártya
K&H SZÉP Kártya
Sportolási lehetőségek a hotelben
Asztali foci
Biliárd
Darts
Sportolási lehetőségek a környéken
Futás
Gyalogtúra
Horgászat
Úszás

Útvonaltervezés


Megközelíthetőség

Programlehetőségek


Programlehetőségek a környéken:

A Wellness Hotel Gyula közvetlenül a nemzetközi hírű Várfürdő szomszédságában található, néhány perc sétára a város jelképévé vált gótikus téglavártól. A várkert egész évben helyszíne Gyula színes rendezvényeinek.

Gyermekprogramok a hotelben:

Apró vendégekkel érkezőknek babaágyat, gyermekágyneműt, fürdőszobai és szobai gyermekfelszereléseket, bekészítéseket, ételmelegítőt, az étteremben etetőszéket, gyermek-evőeszközöket és ételeket biztosítunk. A Csiga játszóház mesevilága lehetővé teszi, hogy az apróságok önfeledten élvezhessenek minden pillanatot, amit a biztonságos játékbirodalomban tölthetnek. Színes játékok, mesefilmek állnak rendelkezésre, mindez úgy, hogy biztosítjuk a hozzáértő gyermekmegőrzést, így a Wellness Hotel Gyula felnőtt vendégei is kikapcsolódhatnak és egy időre a saját szórakoztatásuknak szentelhetik figyelmüket.

A szálloda által kínált masszázstípusok

Családbarát gyermekmasszázs

Gyengéden a gyermekek kiegyensúlyozottságáért, az egészséges mosolyért. 100% tisztaságú bőrtápláló kókuszolajjal Gyermekeknek 4-5 éves kor felett ajánlott, valamint kiskamaszoknak, kamaszoknak 14 éves korig. Kiemelt jelentősége, hogy fejlődés közben könnyebben érhetőek el pozitív változások a masszázs hatására. A rendszeresen masszírozott gyermekek kiegyensúlyozottabbak, így a fejlődésük is kiegyensúlyozottabb. Amellett, hogy a masszázs minden szerv működésére kedvezően hat, a masszírozott gyermekek mindennapjaiba is helyet kap ez az ősi gyógymód, melyet felnőttkorban sem hagynak el. A gyermek masszázs egyéb pozitív hatásai: a rossz tartás elkerülése vagy javítása, az emésztés elősegítése, a szervezetvédekező erejének fokozása, testi és lelki fejlődés segítése, feszült állapotok enyhítése, a növekedési fájdalmak csökkentése, mozgáskoordináció javítása.

Extra szűz Oliva olajos masszázs- az érzékek élvezete mézterápiá

A méz gyógyító erejét hasznosító módszer, a szervezet tisztítására, méregtelenítésére szolgál. A mézmasszázs reflektorikus úton fejti ki hatását. A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csí (chi) akadálytalan áramlása a testen. Ha ez az áramlás valahol blokkolódik, betegségek kialakulásához vezet. A méz alkalmazása azért előnyös, mert segít szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani egészséges egyensúlyát. Segít a kötőszövet rendellenes letapadásainak megszüntetésében. A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe.

Extra szűz Oliva olajos masszázs- az érzékek élvezete

Választható illat aromákkal: narancs, citrom, levendula, eukaliptusz, stb.. A masszázs frissít, fellazítja elgémberedett izmainkat, csökkenti a fájdalmakat, mint pl. a hanyag testtartást az üléstől, növeli a teljesítőképességünket, erősíti az immunrendszert, az elzáródott ereket kitágítja, így friss vérrel látja el az agyat és az izomzatot. Aktív hatóanyaga: Hidegen sajtolt extra-szűz olívaolaj, a mediterrán világ kincse, a test szolgálatában, az egészséges, szép és bársonyos bőrért. Az oliva méregtelenítő masszázs nagyon erős méregtelenítő hatással bír. Az oliva olaj fokozza a vérkeringést, elősegíti az anyagcsere folyamatok felgyorsulását, a bőrbe beszívódva hosszan fejti ki hatását Természetes anti-oxidánst –ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz, melynek köszönhetően:sejtmegújító bőrfiatalító, gyulladás csökkenető, segít a narancsbőr elleni harcban, a bőr és az érfalak regenerálódásában, blokkolja a HER 2 fehérjét és a génjét.(rákos sejtek kialakulásáért felelős fehérje).

Feketekávé Hangulat Masszázs

Bázis olaj 100% Oliva olaj. Egy aromától illatozó csésze kávé helyett inkább egy kávés masszázst ajánlunk. A kávé közvetlenül a keringésre, különösen a nyirokkeringésre hat, így a káros anyagok a pangó vízzel távoznak a szervezetből. A kávé azonban nem csak méregtelenít, hanem megelőzi az zsírmolekulák lerakódását, a cellullit tünetek kialakulását.

Dél-Amerika Varázsa - 100% kakaóvaj masszázs

A kakaóbab a theobroma cacao nevű fa gyümölcsének magja, ami azt jelenti: "az istenek eledele". A kakaóbabból először kakaómasszát, majd azt kipréselve kakaóvajat nyernek. Gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, káliumban, mangánban. A csokoládéban koncentráltan fordulnak elő antioxidánsok. A kakaóvaj védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása) . A sérült bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja, a többi hatóanyag az ő segítségével mélyebbre tud beszívódni.

Afrika Aranya - shea vaj masszázs

A karitéfa termése a shea dió. A shea vaj legfontosabb alkalmazási területe a bőrápolás. Összetételéből adódóan a finomítatlan, kezeletlen shea vaj önmagában is bőrápoló hatású. Gazdag zsírsav-tartalma mellett sok A, E és F vitamint tartalmaz. Száraz bőr: A shea vaj viszonylag lassan szívódik fel a bőrbe, hosszantartó hidratáló hatású. Ekcéma: Az ekcémás bőr tüneteit gyorsan csökkenti, természetes hidratáló hatása révén megakadályozza a betegség kiújulását. Pikkelysömör: Gyorsan és tartósan enyhíti a psoriasis tüneteit Allergia: Enyhíti az allergiás reakciókat, bőrproblémákat, nyugtató hatású. Napozás: A shea vaj természetes módon 5-6-os fényvédő faktorral rendelkezik. Gyulladás: Gyulladáscsökkentő hatása révén alkalmazható kiütésekre, csípésekre. Megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt. Bőrkeményedés: Bőrpuhító hatású, elősegíti a kirepedezett bőr gyógyulását. Terhesség: Használatával elkerülhető a terhességi csíkok megjelenése. Égés: Kisebb égési sérülések esetén segíti a bőr regenerálódását.

Unicum - Masszázs

Igazi különleges élményt nyújt a testnek, és a léleknek. Bázis olaja 100% szőlőmag olaj. A bőrt vitalizálja. Az Unicum több, mint negyven gyógy- és fűszernövény keverékéből készül, ezáltal nagyon erős regenáló hatást fejt ki a bőrön keresztül is. Az Unicum az egyik leghíresebb magyar védjegy. A likőrt 1883-ban szabadalmaztatta a Zwack J. és Tsa A Zwack Unicum Nyrt-t is Hungarikumként tartja számon. Az italt a gyártó legendáriuma szerint 1790-ben alkotta meg II. József udvari orvosa, a Zwack család egyik őse. A történet szerint dr. Zwack, a császár udvari orvosa különleges gyógynövénylikőrrel kínálta uralkodóját, II. Józsefet, aki állítólag nem győzte magasztalni a csodálatos italt, és azt mondta, „Das ist ein Unicum!” („Ez egyedülálló!")

Kókuszolajos masszázs

A kókuszolaj mélytápláló hatással bír, így lágy, puha és selymes érzést ad a bőrnek. Lágy masszázzsal ötvözve a bőr újjászületik és akár napokig tartó hidratáltságot biztosít. A masszázs során a bőr mélyebb rétegeit is revitalizálja.

Alakformáló cellullit-masszázs

A cellullit vagy narancsbőrként ismert horpadásos bőrrendellenesség a zsírsejtek megkeményedését jelenti. Ez olyan kollagén rostokból álló zsákocskák csoportja, melyek a zsírsejtek körül alakulnak ki, folyadékot és mérgező anyagokat zárva magukba. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakul ki, és nem kizárólag a kövérség velejárója. Keletkezésének több oka is lehet, adódhat a helytelen étrendből, ami hozzájárulhat a mérgező anyagok és a zsírsejtek felhalmozódásához; másrészt pedig a vérkeringés elégtelen működéséből, ami mozgáshiány következménye lehet. A masszázs javítja a keringést, beleértve a nyirokkeringést és a szövetek frissítését is, és ezt a hatást a felhasznált speciális alapanyagok fokozzák.

100% Mandula Olaj masszázs

A mandulaolaj jótékony hatását elsősorban gazdag B vitamin és magas omega-9 telítetlen zsírsavtartalmának köszönheti. A mandulaolaj legnagyobb részét két olyan zsírsavösszetevő (linolsav és olajsav) alkotja, melynek fontos szerepe van a bőr védelmében és a bőr szárazságának. Az omega-9 zsírsav egyszeresen telítetlen, nem esszenciális zsírsav, tehát szervezetünk bizonyos mennyiségben képes maga is előállítani. Kutatások szerint csökkenti az érelmeszesedés kockázatát, erősíti az immunrendszert, és feltételezik, hogy jótékony hatással van a vércukorszintre is. A, B1, B2 és B6 vitaminban gazdag, de kis mennyiségben E vitamint is tartalmaz. A világhírű Sebastian Kneipp lelkész és természetgyógyász a mandulaolajat hurutos betegségek, tüdőgyulladás és hascsikarás ellen, gyermekeknél hashajtó szerként ajánlotta. A mandulaolaj kozmetikai célú felhasználása: Puhítja a bőrt, visszaadja rugalmasságát, táplálja felületét és lassítja öregedését, kitűnő bõrtápláló képességeit érdemes szanunázás, fürdés vagy napozás után igénybe venni, gombás fertőzések és ekcémás bőr kezelésére is nagy hatékonysággal használható, enyhíti a viszketést, a bőr ingerlékenységét és a gyulladásokat. Általános bőrápolószerként ismert csecsemőknél és gyermekeknél egyaránt. Fontos alap olaja számos masszázsolajnak és kozmetikai készítménynek, és önmagában is használható valamennyi bőrtípus kezelésére.

100%-os Csokoládé masszázs - ami átölel…

Élmény a testnek, a léleknek. Igazi anti-stressz kezelés. Több mint 800 molekulájának köszönhetően a csokoládé: hidratálja és tonizálja a bőrt, oldott ásványi anyag tartalma miatt bőrpuhító, revitalizáló hatású, idegrendszer nyugtató, anti-depresszáns, szorongáscsökkentő, koffein, polyphenol, theobromine és tannin garantálják hatását, feniletilamint tartalmaz, így stimulálja az „öröm” érzést, segít az optimálisan hidratált állapot elérésében, öregedéskésleltető hatású, a siker záloga. A csokoládé masszázs a leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés a kozmetikai piacon: tökéletes elmerülés a fizikális és mentális „jólétben”, kivételes anti-stressz és rossz közérzet űző hatású Ki ne álmodott volna arról gyermekkorában, hogy elviszik egy csoki gyárba és ott addig fürödhet, az édes világ termékeiben ameddig csak akar? Most teljesülhet mindenki vágya! Meneküljön el a mindennapi stressz elől és hagyja, hogy szakembereink körülöleljék Önt finom, langyos, 100% kakaótartalmú csokoládéval!

Magic Honey Mágikus masszázs - Édes élmény az ellenállhatatlan b

A termékek, amit a Gerard’s megalkotott a Magic Honey kezeléshez, tökéletes keveréke a fruktózban és ásványi anyagokban gazdag gesztenye méznek Carnia régióból, a Royal Jelly-nek – méhpempőnek, és legnagyobb részben a Toszkán fügeméznek, valamint a holttengeri sónak, mely nagy százalékban tartalmaz magnézium-kloridot, szóódiumot, potassiumot, kalciumot és bromint. A Mézet a szépségápolásban mindig puhításra, regenerálásra, táplálásra használták. Hozzávetőlegesen 70% cukrot tartalmaz. A maradék összetevője víz és kb. 100 különböző összetevő, mint ásványi sók (vas, kalcium, szóódium, potassium), vízben oldódó vitaminok (B1, B2, PP és C), enzimek, organikus savak, illatosító és sűrítő anyagok. stb. A Magic Honey egy multifunkciós kezelés, melyet minden száraz bőrű vendégnek, stresszes bőrre, oxigénhiányos bőrre, rugalmatlan bőrre, gyenge keringésre vagy ödémára ajánlunk. Megújítja, selymessé és puhává varázsolja a bőrt.

TIBET masszázs

Kitűnő a feszült és méreganyagokkal telített bőrök kezelésére, érproblémákra és nyirokproblémákra (cellullit, különösen ödémás cellullitra). Általánosan nyirokkeringés fokozó, relaxáló, izomtónus fokozó hatással rendelkezik. Látványos eredményt mutat rögtön a kezelés után. Az eredmény puha, lágy, selymes bőr. A masszázsnak köszönhetően hosszan megtartja ezt az érzést a kezelés után is. A só, gazdag ásványi elemekben, stimulálja, a keringést miközben táplál, méregtelenít, nyirokkeringés fokozó, puhító és ásványi anyagpótló. A kövek ez alatt hőt és energiát tárolnak, valamennyi bőrrétegben hatnak, még az izmok mélységében is stimuláló hatásúak. Az ásványi anyagok melyek mind a sóban, mind a kövekben jelen vannak, ozmotikus hatást fejtenek ki. A kalcium segít helyreállítani a metabolikus egyensúlyt. A magnézium rugalmassá teszi a bőrt, stimulálja a sejtmegújulást. Javítják a koncentrációt és az agy működését. A potassium stimulálja az ozmotikus hatásokat, az ásványi anyagok felszívódását, a méregtelenítést és megfelelő vízháztartást segít elő. Még a zsákok anyaga (vászon és gyapjú keverék) is természetesen stimulálja a hámoldást és felkészíti a bőrt a megfelelő felszívódásra. A Tibet kezelés, Tibet só keveréket tartalmaz, melyek zsákokba vannak helyezve. A köveket kőmelegítőben fel melegítve a megfelelő esszenciális olajokkal megpermetezve, majd a zsákokat Sweet Almond Édes mandula olajban merítve, a test megfelelő részein kell elhelyezni.

Talp- reflex-zóna masszázs

A talpmasszázs, csakúgy, mint a természetgyógyászat többi ága, több évezredes múltra tekint vissza, ősidők óta alkalmazzák. Testünk bizonyos területein-, mint például a talp, illetve a tenyér-tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az úgynevezett reflexzónák. Milyenségükből következtetni lehet belső szerveink állapotára, illetve ingerlésükkel hatást tudunk gyakorolni rájuk.

Reflex talpmasszázs

A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik. Több mint 70000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra,hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. A két talpon az egész test tükörképe megtalálható. A jobb láb a jobb oldali szerveknek, a bal láb a bal oldali szerveknek felel meg. Kivételt képez a fejen lévő zónák, mert itt pont az ellenkező oldal a megfelelő pár. A talpmasszázs az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású. Segítségével mozgósítani tudjuk a szervezet öngyógyító erőit. Serkenthetjük vele a vér, illetve nyirokkeringést. Szabályozhatjuk hormontermelő mirigyeink munkáját. Segíthetjük az emésztést, kiválasztást. Megkönnyíthetjük légző rendszerünk munkáját. Sikeresen oldhatjuk vele a felgyülemlett feszültséget. Korhatár nélkül alkalmazható.

Svédmasszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A masszőr, simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. Fizikai hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. A vérkeringés és az emésztés javítása. Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Mobil ülőszékes kézi masszázs

Ez főleg a siető városi, irodai ülőmunkát végző emberek számára biztosíthat gyors és hatékony felüdülést. A kimerült páciens fordítva, lovagló ülésben egy speciális masszőrszékre ül, mellkasát a támlának támasztja és így a háta szabadon marad. A masszőr öltözéken keresztül (olaj és krém használata nélkül) gyúró, körkörös mozdulatokkal dolgozza át a gerinc két oldalát, a vállat, lapockát, a karokat és a medence egy részét. A nyak, tarkó és a halánték, a hajas fejbőr masszírozásával csökkenthető a munkahelyi stressz.