(H-P 9:00-17:00) +36-20-599-3026

Különleges wellness ajánlatok

Őszi Szünet

Különleges wellness ajánlatok: Őszi Szünet
Töltsön el akár egy egész hetet wellness kényeztetéssel, gyermekei pedig válogathatnak a szálloda gyerekprogramjai közül. Legyen pihentető és élménydús az őszi szünet, szakadjanak ki a szokásos hétköznapokból, válogassanak a változatos programokból! Az alábbi szállodák különleges családi kedvezményekkel várják leendő Vendégeiket október utolsó napjaiban!
Csomagok megtekintése

Vinoterápia

Különleges wellness ajánlatok: Vinoterápia
A szőlőszemekben rejlő tápanyagok gazdagsága a nyári napfénynek köszönhető, amelyek táplálják, hidratálják, fiatalítják a bőrt. A szőlőmag olajából készült kozmetikumok energiával töltik fel bőrét tetőtől-talpig. Az alábbi csomagok természetesen nem csak a szőlő szépítő hatását hangsúlyozzák, kiegészülnek borkóstolóval, masszázskülönlegességekkel is!
Csomagok megtekintése

Középpontban a sport

Különleges wellness ajánlatok: Középpontban a sport
Az alábbi csomagokat a sportot kedvelőknek ajánljuk! Válogasson kedvére, ha lételeme a mozgás, fontosnak tartja az aktív kikapcsolódást, szeret kirándulni, olyan wellness szállodai programot keres, ahol kalandos élményt kínálnak!
Csomagok megtekintése

Márton napi ajánlatok

Különleges wellness ajánlatok: Márton napi ajánlatok
„Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik” November 11. Márton napja már a középkortól népszerű ünnepnek számít. A hagyomány legismertebb momentuma az ünnep libasült. Válogasson szállodáink ínycsiklandó ajánlataiból, vegyen részt a közös programokon, kényeztesse testét-lelkét a wellness részleg szolgáltatásaival és a felejthetetlen lakomákkal, amelyeket a hagyománynak megfelelően újborral egészítik ki.
Csomagok megtekintése

Adventi ajánlatok

Különleges wellness ajánlatok: Adventi ajánlatok
Várja kipihenten a karácsonyt, készüljön fel szállodáinkkal az adventi időszakban! A kényeztetést és ünnepi finomságokat adventi koncertekkel egészítik ki, a programkínálatból pedig a családi minden tagja megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást. A következő ajánlatokból természetesen nem hiányozhat a mesés illatú sült gesztenye és forralt bor sem!
Csomagok megtekintése